Global

OTHER

Doors, gates and barriers; when you want to control access

To be able to remotely control the opening or moving of (rolling or sliding) doors, gates, fences, barriers, bollards and retractable ramps is a thing of safety and convenience. Thanks to years of experience, Tele Radio can offer you the most reliable and efficient solutions. Made for years of use and tailored to your specific needs and with a wide range of accessories that makes everyday use easier. Whether you are raising a bollard on a busy street or the controlling the rolling doors in a distribution center with a personal transmitter.

Vaše preferencije za sigurnost i funkcionalnost

Kako biste odabrali predajnik koji najbolje odgovara vašim potrebama, najbolje je konzultirati se sa svojim Tele Radio timom. Nudimo različite predajnike sa specifičnim karakteristikama. Sljedeća tri elementa su odlučujuća za izbor:

Razine sigurnosti

Naši predajnici su sigurni i mnogi modeli imaju neovisnu sigurnosnu potvrdu. To znači da je rad gumba za zaustavljanje ispitan i verificiran od strane vanjskog i neovisnog tijela. Preporučujemo odabir sustava s neovisnim sigurnosnim certifikatom ako želite smanjiti rizik od ozljeda pri korištenju strojeva. Nema sigurnosnog rizika? Tada možete odabrati predajnike bez certifikacije.

Tipke ili joystick

Upotreba gumba čini predajnik lakšim za upravljanje, ali svakako ne i manje preciznim. Predajnik s proporcionalnim tipkama, na primjer, ima točnost odašiljača na joysticku. Pritiskom na tipku dodatno se povećava stupanj aktivacije. Predajnik s joystickom je veći, ali ima više mogućnosti prilagodbe, poput posebnih gumba i prekidača.

Povratna informacija

Neki predajnici mogu primati informacije od kontroliranog prijamnika. Ovisno o sustavu, informacije mogu biti vidljive putem LED dioda na predajniku ili putem zaslona. Na primjer, kada upravljate dizalicom, možete koristiti zaslon za pregled informacija kao što su težina koju treba podići ili alarmi. Ova značajka je manje važna za manje složene primjene, kao što su vitla za kamione.